Празничната продукция „Коледата по света“ на 14.12.2019г. се проведе съвместно с  Театър ПАН. В тържеството взеха участие формациите към читалището: мажоретки-малки и по-големи, вокална група „Караоке“, детската театрална школа към читалището и групата по приложно творчество. В центъра на концерта бяха клоунтът Многознай и Снежанка. В ролята на клоуна въздействащо и силно се представи Панайот Цанев от Театър ПАН.

Тържеството премина с прекрасни танци на мажоретните състави, с художествен ръководител Биляна Масларова. Коледното настроение завладя децата, когато Многознай извика за танци и деца от публиката. Фокусите и игрите с публиката засили интереса на децата и те с радост откликнаха на всяко едно предизвикателство. Театралната група представи артистично подготвените от тях гатанки, като техните отговори се изиграха на мултимедията с играта Танграм от Кристиян. А групата по приложно творчество сгъваха оригами, което бе истинско забавление за участници и публика. Настроението се засили с изпълненията на Вокална група „Караоке“ с художествен ръководител Юлиана Ковачева.

Гвоздеят на пограмата бе участието на Бате Енчо. Той пя, танцува и предизвикваше децата от публиката. А Дядо Коледа раздаде и подаръците от томболата.

Така с много настроение, весели песни и танци премина тържеството, което бе истински празник за деца и възрастни.