Великолепно бе представянето на автора Костадин Филипов и новата книга „Нощ и нож“.

На 4 ноември, пред неговите почитатели, хора, които обичат творчеството  и личността – Костадин Филипов, в кафе–клуб „Читалнята“ на читалището Костадин Филипов представи своето творчество и себе си. Цялата вечер премина емоционално с вълнуваща рецитация на творби от новата книга „Нощ и нож“ и разказ за творческата история на песните, чийто текст е на Костадин Филипов.

Авторът с вълнение рецитираше свои творби, написани с любов, болка и разочарование, криещи в себе си мъдрост и едновременно с това – радост от  живота. Рецитацията бе прекъсвана от разказ за начина, по който е създал текстовете на песните в изпълнение на Орлин Горанов „И“, Маргарита Хранова „Ти ела“, Николай Урумов „Не помня“, Виктория Главчева „Клада“ и „Счупени души“ на Деян Неделчев. В залата звучаха песните на тези прекрасни изпълнители и се лееше въздействаща поезия, която докосваше душата и я трансформираше в едно прекрасно чувство, наречено – любов.

С много любов и силно желание да се запамети тази вълнуваща среща, присъстващите в залата изпратиха Костадин Филипов към бъдещите негови успехи в телевизията, литературата и живота.