На 22.03.2018 г., по инициатива на литературен клуб „Никола Вапцаров“ при НЧ „Отец Паисий-1893“, се проведе представянето на новата книга на Атина Бушнакова. В художествената галерия на гр. Велинград  се събраха членовете на клуба , представители на общината и видни личности на с.Драгиново.

Тържеството  започна с изпълнението на хористите от ансамбъла за автентичен фолклор при с. Драгиново. След вълнуващите изпълнения на известни народни песни, водещият Александър Кочев представи младата поетеса. Последвалите думи  на Атина Бушнакова , прочувствени и вълнуващи, бяха отправени към присъстващите с благодарност за оказаното внимание.

Тържеството продължи с рецитация на стихотворения от втората издадена стихосбирка „На ръба“ от Атина Бушнакова. Ученици от ПГИТ „Алеко Константинов“-гр. Велинград  рецитираха стихове и се вълнуваха от тяхната философия и чувства. Думата имаха присъстващите гости. Изказване направи Мариана Шенкова, завеждащ отдел „Култура и образование“ в гр. Велинград, която изказа своето възхищение от зрелостта на стихотворенията на поетесата. Последваха изказвания на кмета на с. Драгиново  Бисер Маджиров и на зам.- директора на  СУ „Методий Драгинов“- Мустафа Налбантов. Своите пожелания отправи и творецът Милен Налбантов. Изрази своята гордост, че с.Драгиново се прославя с младите си перспективни творци.  Думата взе и  класният ръководител на Атина-Елена Иличина, която беше затрогната от нейното израстване като човек и творец. Присъстваха на срещата и медиите. Телевизионният канал „Телекабел“ и в.“Темпо“, в лицето на г-жа Баева, направиха своите репортажи и интервюта.

Срещата завърши с раздаване на книги и автографи. Така  Атина Бушнакова, със своята книга „На ръба“,получи своята известност и признание.